Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - εφόσον υπάρξει σχετική ερώτηση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας - αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη θέση του κόμματός του που με την δήλωση Δρίτσα εμφανιζόταν κάπως... θολή.

«Με την τρομοκρατία μας χωρίζει άβυσσος»: αυτή θα είναι η «γραμμή» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είναι δεδομένο πως επιθυμεί η συζήτηση να κινείται γύρω από τις εξελίξεις στο ζήτημα της πανδημίας- άλλωστε σκοπεύει να ανεβάσει τους τόνους και για τις απευθείας αναθέσεις - κι όχι για το ποια είναι η θέση του κόμματος του για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως έλεγαν οι συνεργάτες του, ο ίδιος ο πρόεδρος «πήρε μια ξεκάθαρη θέση που θα είχε ακόμη κι αν ήταν ο ... Ρουπακιάς: Η Δημοκρατία σέβεται τα δικαιώματα όλων - το κράτος δικαίου δεν εξαιρεί κανέναν.

Από εκει και πέρα είναι δεδομένο πως δεν επιθυμεί να υπάρξει συνέχεια στο θέμα».

Οι σαφείς αποστάσεις που πήρε άλλωστε το κόμμα από τον Θοδωρή Δρίτσα στη χθεσινή του ανακοίνωση ήταν ενδεικτικές του «πνεύματος» Τσίπρα.

Περαιτέρω εξηγήσεις για τη δήλωσή του εξάλλου θα έχει τη δυνατότητα να δώσει σήμερα στη Βουλή και ο Θοδωρής Δρίτσας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβάνεται στους σημερινούς ομιλητές και δεν αποκλείεται να αναφερθεί και στο «καυτό ζήτημα» της δήλωσής του.

 

Διαβάστε ακόμα:

Γεωργιάδης κατά πάντων: «Κακομαθημένος ο Κουφοντίνας – Ο κ. Τσίπρας να διαγράψει τον Δρίτσα»

Μπακογιάννης: Ο Δρίτσας «δολοφονεί» για δεύτερη φορά τα θύματα της 17Ν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA