Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει:
«Η στρατηγική της έντασης στην οποία επένδυσε ο κ. Μητσοτάκης, αφού απέτυχε σε όλα, το μόνο που διασφαλίζει είναι ανακύκλωση της βίας και κοινωνική ανασφάλεια. Η χώρα χρειάζεται σεβασμό στη δημοκρατία και στα κοινωνικά δικαιώματα για να ξεπεράσει τα δύσκολα. Συνθήκες που δεν συμβαδίζουν με τη στρατηγική του κ. Μητσοτάκη».
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός με τηλεοπτικό του μήνυμα, μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη, είχε αναφέρει πως «δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω».
«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει» αλλά και «Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μαγνητοσκοπημένο του μήνυμα, λίγη ώρα μετά τα εκτεταμένα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τον τραυματισμό του αστυνομικού της ομάδας Δράση.
Διαβάστε Ακόμα
Αστυνομική βία: Ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη αποκαλύπτει τι συνέβη
Αστυνομική βία: Συγκέντρωση στην πλατεία Νέας Σμύρνης - Διαμαρτύρονται για το περιστατικό ξυλοδαρμού
- Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου 1821: Ο Κολυδάς αποκάλυψε τον τρόπο που μπορούμε να μάθουμε
- Ο Κουφοντίνας ανατρέπει τα δεδομένα για 17 Νοέμβρη: Το λάθος του Σάββα Ξηρού
- Μοντέλο του OnlyFans θρηνεί για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του: «Μεγάλωσα με κουπόνια και μου άλλαξε τη ζωή»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μπραντ Πιτ: «Αν μου έλεγαν να βγαίνω από το δελφίνι, κομπάρσα, θα πήγαινα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.