Σημειώνεται ότι ο δεύτερος γύρος των διευρευνητικών Αθήνας και Άγκυρας έχει συμφωνηθεί να πραγματοποιηθεί στην ελληνική πρωτεύουσα.
Πηγές από το Μαξίμου επιβεβαιώνουν ουσιαστικά την πληροφορία που μεταφέρουν τα μέσα της γειτονικής χώρας για συνομιλίες στις 16 και 17 Μαρτίου.
'Οπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, μάλλον «κλειδώνουν» οι διερευνητικές για αμέσως μετά την Καθαρά Δευτέρα.
Ο πρώτος γύρος των επαφών Αθήνας - Άγκυρας είχε γίνει στις 25 Ιανουαρίου 2021 στο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ.
Διαβάστε ακόμα:
Η Τουρκία προσπαθεί να βγει από την απομόνωση
Άδωνις κατά συλλαλητηρίων: Όταν ακούτε νέα κρούσματα, να θυμάστε τους διαδηλωτές
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.