Συγκεκριμένα το βίντεο δείχνει τον... διάλογο που έχει φοιτήτρια με αστυνομικές δυνάμεις έξω από το πανεπιστήμιο, με τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς να προχωρά σε μειωτικούς και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς.
Μιλά για την εμφάνιση της κοπέλας προσπαθώντας με εντελώς αποτυχημένο και ρατσιστικό τρόπο να κάνει... χιούμορ.
«Ω ρε φίλε! Βαρέα και ανθυγιεινά στους αστυνομικούς τώρα. Φήμες πως ο γκόμενος της κατατάχθηκε εθελοντής στην Λεγεώνα των Ξένων για να γλυτώσει. Καλύτερα 7 χρόνια στο Μάλι να πολεμάει τζιχαντιστές, παρά μια νύχτα με το οικοσύστημα που ζει σε αυτή την αφάνα» γράφει.
Διαβάστε ακόμα
Η απάντηση της Κανέλλη στον Οικονόμου: Τα γεγονότα λογόκρινε, όχι εμένα
Χωρίς παρελάσεις η 25η Μαρτίου – Θα πραγματοποιηθεί μόνο η μεγάλη στρατιωτική της Αθήνας
- «Διαμαντάκια» και «ενέργειες»: To Λεξικό του Αθηνέζου που πάει διακοπές στις Κυκλάδες
- Πως «ξεκλείδωσε» η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το νέο «Στούντιο 4»: Το τρίτο όνομα της παρέας
- «Καλύτερος και από τη Βέρρα»: Ο Τσουβέλας πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε σε πανηγύρι
- Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό τον Δεκαπενταύγουστο: Σε ποιες περιοχές αναμένονται μπόρες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.