Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην περίπτωση Ινδαρέ που όπως είπε «στο δικαστήριο τα πράγματα αποδείχθηκαν διαφορετικά», προκάλεσε την οργή του Δημήτρη Ινδαρέ. 

Ο τελευταίος είχε πέσει θύμα αστυνομικής βίας, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις πέρασαν μέσα από το σπίτι του, σε επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης στο Κουκάκι, ενώ έπειτα τον κατηγόρησαν πως προσπάθησε να… αποσπάσει όπλο από αστυνομικό.

Στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Ινδαρές, σημείωσε για την αναφορά του πρωθυπουργού:

«Ακούσαμε μόλις από το στόμα του ίδιου του Πρωθυπουγού πως η υπόθεσή μας δεν έχει τελεσιδικήσει. Πως όταν έφτασε στο δικαστήριο αποδείχτηκαν τα πράγματα διαφορετικά… Ανακρίβειες εν τη ρίμη του λόγου; Ελλιπής (παρά-) πληροφόρηση; Ή μήπως ένας πολύ προσεκτικός, πονηρός τρόπος διατύπωσης που επιβεβαιώνει την αδίστακτη θυσία μιας αδικούμενης οικογένειας στις παραταξιακές σκοπιμότητες της εκτελεστικής εξουσίας;

Ξέρει ο πρωθυπουργός ή μήπως δεν ξέρει τι γίνεται κάτω από τη μύτη του, κι έχει μεταβληθεί σε έρμαιο των καθ’ ύλιν «αρμοδίων»; Από πότε η απόρριψη των εγκλήσεών μας από εισαγγελείς, με σκανδαλώδες, μάλιστα, σκεπτικό, που προκαλεί κλαυσίγελω και στον τελευταίο αδαή πολίτη, αναβαθμίζονται σε ακροαματική διαδικασία;

Για μια ακόμη φορά αθροίζουμε απρέπειες. Θεσμικές και προσωπικές. Καθώς δεν είμαστε κόμμα, ούτε κίνημα, εκτός από δικηγόρους πρέπει να δώσουμε κι άλλα πολλά για τη θεραπεία μας από την ανηλεή κακοποίηση. Από αστυνομία, λειτουργούς, τρολ, την ιεραρχία της πολιτείας ως και την κορυφή της. 

Αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε την ανάσα μας ενεργή. Να μην σκάσουμε. Είναι τραγικό ν’ αντιμετωπίζεται ο αδικούμενος πολίτης ως πολιτικός αντίπαλος». 

Διαβάστε Ακόμα 

Η Γκάγκα «καρφώνει» την Κοτανίδου για την Επιτροπή: Αν δε δουλεύει καλά το διορθώνεις ή παραιτείσαι

Κορονοϊός - Δερμιτζάκης: Να αλλάξει η Επιτροπή γιατί κουράστηκε - Άνοιγμα σχολείων, λιανεμπορίου και εστίασης

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...