Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παραθέτει έναν πίνακα με τον αριθμό των ανθρωποκτονιών στη χώρα από το 2015 μέχρι και το 2020, σε μια προσπάθεια να αποδομήσει το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ περί αύξησης των δολοφονιών επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρει τα εξής:
«Για τον κ.Τσίπρα τα παρακάτω στοιχεία σημαίνουν πως η κυβέρνηση «έχει αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικών συμμοριών». Κακό πράγμα να λες ψέματα. Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου.»
Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει: «Όταν ένας δημοσιογράφος δολοφονείται τότε η δημοκρατία τραυματίζεται», μιλώντας για «αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών».
- Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου 1821: Ο Κολυδάς αποκάλυψε τον τρόπο που μπορούμε να μάθουμε
- Ο Κουφοντίνας ανατρέπει τα δεδομένα για 17 Νοέμβρη: Το λάθος του Σάββα Ξηρού
- Μοντέλο του OnlyFans θρηνεί για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του: «Μεγάλωσα με κουπόνια και μου άλλαξε τη ζωή»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μπραντ Πιτ: «Αν μου έλεγαν να βγαίνω από το δελφίνι, κομπάρσα, θα πήγαινα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.