Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό, Hussein Atiya Abdul Hafeez Al Qatrani, τον Δήμαρχο της Βεγγάζης, Saqr Bujwari, και τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Aguila Saleh Issa.
Οι συνομιλίες αναμένεται να επικεντρωθούν στις διμερείς σχέσεις, καθώς και στις περιφερειακές εξελίξεις.
Επίσης, θα εξεταστούν ζητήματα που αφορούν την προσεχή έναρξη λειτουργίας του Γενικού Προξενείου Βεγγάζης.
Μετά το πέρας της συνάντησης με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό (12.00 ώρα Ελλάδας) και ύστερα από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων (15.30 ώρα Ελλάδας) αναμένεται να γίνουν κοινές δηλώσεις.
- Επιστρέφει στη φυλακή ο Γιωτόπουλος: Μεταφέρεται με ταξί, συνοδεία περιπολικών
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Πέθανε η Τάτι Αλμέιδα, εμβληματική μορφή των Μητέρων της Πλατείας Μαΐου - Δεν βρήκε ποτέ τον γιο της
- «Με πέθανε στη μετακόμιση»: Νέο ξεκίνημα για Αλεξάνδρου - Ελληνίδου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.