Ο καθηγητής Ιατρικής του Ιατρικού Κέντρου του Τελ Αβίβ και επικεφαλής του Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου Ναντίν Αρμπέρ βρίσκεται στη χώρα μας προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες και να ξεκινήσει σύντομα η κλινική μελέτη του φαρμάκου για την αντιμετώπιση σοβαρών επιπλοκών του κορονοϊού.
Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου
Η κλινική μελέτη θα ξεκινήσει στα Νοσοκομεία «Αττικόν», όπου σημειωτέον εργάζεται και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και «Σωτηρία» και χορηγός της είναι η Ιατρική Εταιρία Αθηνών.
Εισπνεόμενο το νέο φάρμακο
Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Ισραήλ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε και συμφώνησε με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, τη συμμετοχή ελληνικών νοσοκομείων στις κλινικές δοκιμές.
Το φάρμακο είναι εισπνεόμενο και κατά την πρώτη φάση των κλινικών δοκιμών δεν προκάλεσε καμία παρενέργεια στους ασθενείς που το έλαβαν.
Παράλληλα, είχε τονίσει πως το φάρμακο είχε θετική επίδραση στην εξέλιξη των ασθενών.
- Νέα τροπή στην υπόθεση με το Ευαγγέλιο και τον Τσαγκαράκη: Σε σοκ οι συγγενείς - «Θα πάθω εγκεφαλικό»
- Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο: Πόσο κοστίζει - Γιατί θεωρείται εξαντλητικό «του θανάτου»
- Ποια πόλη απελευθερώθηκε πρώτη με το ξέσπασμα της Επανάστασης το 1821;
- «Ένας για όλους»: Βρέθηκε τελικά ο πραγματικός Ντ' Αρτανιάν κάτω από το πάτωμα ολλανδικής εκκλησίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.