Μενού
  • Α-
  • Α+

Σημαντικές επαφές είχε ο Νίκος Δένδιας το πρωί της Δευτέρας (17/5). Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι, και τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, ενώ συναντήθηκε και με τον Παλαιστίνιο πρέσβη, Μαρουάν Τουμπάσι.

Διαβάστε ακόμη:Ελληνοτουρκικά: Διπλωματικός πυρετός ενόψει των κρίσιμων ραντεβού

Ειδικότερα, ο Νίκος Δένδιας έκανε γνωστό μέσω Twitter ότι είχε τηλεφωνική επαφή με τον Σάμεχ Σούκρι, με τον οποίο, όπως έγραψε ο Έλληνας ΥΠΕΞ, «συζητήσαμε για τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή».

https://twitter.com/NikosDendias/status/1394215980595916802?ref_src=twsrc^tfw

Επίσης, με προηγούμενο «τιτίβισμα», ο Νίκος Δένδιας γνωστοποίησε τηλεφώνημα που έγινε μεταξύ του ίδιου και του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, στο οποίο έγινε κουβέντα για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

https://twitter.com/NikosDendias/status/1394225140951658497?ref_src=twsrc^tfw

Τέλος, ο Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών τον Παλαιστίνιο πρέσβη Μαρουάν Τουμπάσι, «με τον οποίο συζητήσαμε για τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή».

https://twitter.com/NikosDendias/status/1394212505430413314?ref_src=twsrc^tfw

Αξίζει να τονιστεί ότι η συνάντηση Δένδια - Τουμπάσι πραγματοποιήθηκε την ώρα που η τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak έφερνε στο προσκήνιο τις βλέψεις της Άγκυρας περί συμφωνίας για ΑΟΖ με την Παλαιστίνη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA