Το πρόγραμμα αναβάθμισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων από τη Fraport ολοκληρώθηκε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στις 20:00 στην τελετή εγκαινίων, στον νέο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε ακόμη: Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης - Οι επισκέψεις του πρωθυπουργού εκτός Αθηνών με φόντο έργα για το μέλλον
Βάσει των στοιχείων το πρόγραμμα αναβάθμισης ολοκληρώθηκε τρεις μήνες νωρίτερα από τα αρχικά χρονοδιαγράμματα καθώς τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια παραδόθηκαν πλήρως αναβαθμισμένα και ασφαλή, τον περασμένο Φεβρουάριο.
Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκαν πέντε νέοι σύγχρονοι αεροσταθμοί, πραγματοποιήθηκαν πέντε επεκτάσεις αεροσταθμών και έγιναν τέσσερις αναδιαμορφώσεις αεροσταθμών. Παράλληλα ανακαινίστηκαν 12 διάδρομοι προσαπογείωσης, κατασκευάστηκαν και ανακαινίστηκαν 12 πυροσβεστικοί σταθμοί.
Η αναβάθμιση των αεροδρομίων έχει τεράστια σημασία για τον τουρισμό της χώρας, δίνοντας μια καλύτερη εικόνα, εικόνα σύγχρονης χώρας, στους ταξιδιώτες. Έρχεται δε λίγες ημέρες μετά από το άνοιγμά του τουρισμού στην Ελλάδα.
- Ευγενία Σαμαρά: Βούτηξε με φαλαινοκαρχαρίες στο Μεξικό – Τι είπε για να μην «φρικάρει» η μάνα της
- Η επίθεση Χατζηδάκη με Λιόλιου, ο χαμός από εκδηλώσεις πριν τη ΔΕΘ και τα λυχναράκια της μαμάς Ανδρουλάκη
- «Ο μύθος που λεγόταν Ανδρέας Παπανδρέου»: Iδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο Reader για την 3η Σεπτέμβρη
- «Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός» - Τρεις απίθανες ιστορίες που συνδέονται με τον θρυλικό μασίστα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.