Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στο γιο του ο Κυριάκος Μητσοτάκηςγια τη γιορτή του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο κ. Μητσοτάκης πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου να κρατά τον Πίνατ, το σκυλάκι που υιοθέτησε πρόσφατα από τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης και ζει στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραψε «Όλοι εύχονται στον Κωνσταντίνο Χρόνια Πολλά! Τις ευχές μου στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!» https://www.instagram.com/p/CPINfdND09h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης για μεταναστευτικό: Αδιανόητο να χρησιμοποιούνται μετανάστες ως γεωπολιτικά πιόνια

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Frontex 

Ο κ. Μητσοτάκης νωρίτερα σήμερα Παρασκευή, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX Fabrice Leggeri και έστειλε μήνυμα στην Τουρκία λέγοντας: «Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να απευθυνθώ για άλλη μια φορά στον γείτονά μας, την Τουρκία, και να την ενθαρρύνω να παραμείνει προσηλωμένη σε όσα προβλέπει η Δήλωση ΕΕ - Τουρκίας και να εργαστεί πιο ενεργά για την αποτροπή των παράτυπων αφίξεων και για να μειώσει περαιτέρω τις μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο», επισήμανε επίσης ο πρωθυπουργός.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, από ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή, Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή.  «Είναι μια ευκαιρία να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την εξαιρετική συνεργασία που διατηρούμε τα τελευταία χρόνια, σε ό,τι αφορά την προστασία των συνόρων μας, που αποτελεί δικαίωμα της χώρας μας και υποχρέωση απόλυτα συμβατή με το Διεθνές Δίκαιο. Γνωρίζουμε πως είμαστε μια ήπειρος που παρέχει διεθνή προστασία όπου αυτό είναι αναγκαίο και θέλουμε να προσφέρουμε νόμιμες οδούς για μετανάστευση αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να προστατεύουμε τα σύνορά μας απέναντι στα κυκλώματα διακινητών», τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη της συνάντησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA