Μενού
  • Α-
  • Α+

Σταθερά και απαρέγκλιτα στη γραμμή απαξίωσης των καταγγελιών του Χρήστου Καλογρίτσα εναντίον του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά και της επιχείρησης πειθούς περί μίας Προανακριτικής «κακοστημένης φάρσας» από τη ΝΔ, κινήθηκε η αξιωματική αντιπολίτευση και μετά την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας ημέρας κατάθεσης του επιχειρηματία.

Διαβάστε ακόμη: Προανακριτική: Το «πατρονάρισμα» του διαγωνισμού και το «παλικάρι της φακής»

Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ερμήνευαν τα όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση ως «απόλυτη επιβεβαίωση» αυτής της κακοστημένης φάρσας από τους ίδιους τους βουλευτές της ΝΔ, με το επιχείρημα ότι έχασαν την ψυχραιμία τους και επιτέθηκαν στον βασικό μάρτυρα επειδή δεν κατέθετε τα αποδεικτικά στοιχεία που ισχυριζόταν ότι διαθέτει. «Η χαρακτηριστική τους φράση: “πέντε μέρες τώρα έρχεσαι εδώ και δεν μας έχεις δώσει τίποτα, δεν έχεις καταθέσει κανένα στοιχείο”, αποτυπώνει ανάγλυφα την απόλυτη ήττα της ΝΔ», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Το, δε, νέο SMS που είδε το φως της δημοσιότητας, οι κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ το ερμηνεύουν ως απόδειξη προσπάθειας φίμωσης του Τύπου από τη ΝΔ, ενώ επιδιώκοντας να απορρίψουν οποιαδήποτε συσχέτιση των κωδικών White House – White Porscha με πολιτικά πρόσωπα του Μεγάρου Μαξίμου την εποχή διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτουν διάλογο του μάρτυρα με τον Παύλο Πολάκη,  από τον οποίο όπως υποστηρίζουν αποδεικνύεται ότι επρόκειτο για λευκό υπερπολυτελές αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα παραθέτουν τον εξής διάλογο:

Όσο για τα «περιβόητα» White House και White Porscha το… μυστήριο λύθηκε.

Πολάκης: «Η συμφωνία του 2018, που κάνατε με τους Χούρι έγινε στο σπίτι τους. Τι χρώμα έχει αυτό το σπίτι; Πήγατε μέρα ή βράδυ;».

Καλογρίτσας: «Βράδυ».

Πολάκης: «Το βράδυ, το λευκό χρώμα δεν φαίνεται;».

Καλογρίτσας: «Φαίνεται».

Πολάκης: «Δεν ήταν άσπρο αυτό το σπίτι;».

Κελέτσης: «Δεν μας ενδιαφέρει αυτή η ερώτηση.

Πολάκης: «Μας ενδιαφέρει και μας παραενδιαφέρει».

Κελέτσης: «Δεν μας ενδιαφέρει αυτή η ερώτηση».

Πολάκης: «Μήπως θυμάστε αν έξω από αυτό το σπίτι... Έξω από το σπίτι αυτό που πήγατε ήταν σταματημένο ένα υπερπολυτελές άσπρο αυτοκίνητο; Και τι μάρκα ήταν αυτό το αυτοκίνητο;».

Καλογρίτσας: «Θέλετε τώρα να σας πω για το White House και τη White Porscha; Ε, ξέρω αλλά δεν σας λέω».

Με γεια το κάδρο (στο οποίο μπήκατε), κ. Μητσοτάκη!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA