Μενού
  • Α-
  • Α+

Μήνυμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μεταφέρει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον Ελληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστηρίζει ότι θέλει να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα και αυτό είναι κάτι που θα μεταφέρει ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον Ελληνα πρωθυπουργό αλλά και στον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, στη συνάντηση που θα έχουν τη Δευτέρα, 31 Μαΐου.

Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες, η Ελλάδα θα παρακολουθεί στενά την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Θράκη και σε περίπτωση που προκληθεί θα απαντήσει. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, 29 Μαΐου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Μεβλούτ Τσαβούσογλου προχώρησαν σε νέες εμπρηστικές αναρτήσεις με αφορμή τα 568 χρόνια από την Αλωση της Κωνσταντινούπολης. 

Αξίζει, πάντως, να τονιστεί ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Νίκου Δένδια στην Τουρκία ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών απάντησε στις προκλήσεις Τσαβούσογλου, πάντα σε συνεννόηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA