Για την αύξηση των ατόμων στις δεξιώσεις, τη μουσική στην εστίαση και την απαγόρευση κυκλοφορίας μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς για τα επόμενα βήματα στην άρση των μέτρων για τον κορονοϊό. Ο υπουργός δήλωσε ότι αυτή την εβδομάδα θα συζητηθεί η αναθεώρηση προς τα πάνω του ανώτατου ορίου των 100 ατόμων που έχει αποφασιστεί για τις δεξιώσεις αλλά και το ζήτημα της μουσικής στην εστίαση.
Διαβάστε ακόμη: Αρση Lockdown: Ανοιχτά τα γυμναστήρια με μέτρα - Δωρεάν self test σε νέους 18-30 ετών
Όσον αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας, που εξακολουθεί να ισχύει από τις 00:30, ο κ. Γεωργιάδης δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα της κατάργησής της ή της επέκτασής της αλλά τόνισε ότι «είμαστε κοντά στην έξοδο. Όσο συνεχίζονται με αυτούς τους καλούς ρυθμούς οι εμβολιασμοί είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο». Ωστόσο επισήμανε ότι «η πανδημία δεν έχει φύγει, είναι εδώ» και συνέστησε προσοχή.
- Η καθαρή κουβέντα για την άνοιξη, η ευθύνη του Διδασκάλου και τα δύο όργανα της ΕΛΑΣ
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Η πρόγνωση Μαρουσάκη (και) για την Αττική
- «Μάρτυρας»: Η απίστευτη αληθινή ιστορία, πίσω από τη σειρά που καθηλώνει στο Netflix
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.