Μενού
  • Α-
  • Α+

Με δηκτικό τρόπο και παράφραση του αρχαιοελληνικής φράσης «ώδινεν όρος και έτεκεν μυν», αντέδρασε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς στην απόφαση της Προανακριτικής Επιτροπής να μην καλέσει άλλους μάρτυρες μετά τον σημερινό και να εξετάσει τον ίδιο, επιχειρώντας να υποβαθμίσει τις έως τώρα καταθέσεις και να πείσει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε βάρος του και η διαδικασία είναι «πολύ καλό για το τίποτα».

Διαβάστε ακόμη: Διαβιβάστηκε το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για τα 3 εκατομμύρια του «ΣΥΡΙΖΑ Channel» - Διαψεύδει τον Νίκο Παππά

«Κοιλοπονούσε το βουνό της διαπλοκής και γέννησε έναν ποντικό, της Προανακριτικής», δήλωσε χαρακτηριστικά, επιμένοντας στον υπαινιγμό περί πολιτικής του δίωξης, επειδή όπως υποστηρίζει ο ίδιος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο κ. Παππάς μάλιστα δια του συνηγόρου του ενημέρωσε την Επιτροπή ότι δεν προτίθεται να παραστεί για να εξεταστεί δια ζώσης από την Επιτροπή, αλλά θα αποστείλει έγγραφο υπόμνημα, επιφυλασσόμενος να καταθέσει όσα επιθυμεί στην Ολομέλεια, όταν αυτή προγραμματιστεί να λάβει την οριστική απόφαση για την υπόθεσή του.

Η Προανακριτική Επιτροπή πάντως θα απευθύνει τυπικά αύριο προς τον Νίκο Παππά κλήση για το πρωί της Τετάρτης 9 Ιουνίου, βάσει των προβλεπόμενων από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Μετά την υποβολή του υπομνήματός του ο χρόνος για την ολοκλήρωση των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής θα μετράει αντίστροφα και εκτιμάται ότι η απόφαση της Ολομέλειας θα έχει ληφθεί περί τα τέλη Ιουνίου.

«Κοιλοπονούσε το βουνό και γέννησε έναν ποντικό»

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Παππά έως ως εξής: «Έχει γίνει πλέον σαφές ότι αυτή η Προανακριτική στήθηκε επειδή η κυβέρνησή μας έβαλε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, φορολόγησε για πρώτη φορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς και εξέθεσε τη διαχρονική και διαπλεκόμενη απραξία των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Όσο για αυτούς που επένδυσαν πολιτικά σε αυτό το φιάσκο;

Κοιλοπονούσε το βουνό της διαπλοκής και γέννησε έναν ποντικό, της προανακριτικής.

Μέχρι την Παρασκευή θα έχω καταθέσει τις θέσεις μου με υπόμνημα.

Η συνέχεια στην Ολομέλεια της Βουλής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA