Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης και ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης με φόντο τα fake news και αφορμή τη σφοδρή επίθεση του κ. Γιαννούλη κατά του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, με προσωπικούς οξύτατους χαρακτηρισμούς.

Ο κ. Γιαννούλης χαρακτήρισε τον Νίκο Ρωμανό «αχρείο παιδαρέλι», με αφορμή τις αναρτήσεις του με τις οποίες συνέδεε την αποφυλάκιση του 35χρονου που κατηγορείται για τον ειδεχθή βιασμό και τη βαριά κακοποίηση της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα με το λεγόμενο νόμο Παρασκευόπουλου για την υφ’ όρων απόλυση.

«Αυτός ο αχρείος. Το παιδαρέλι που έχετε στο γραφείο Τύπου ανακυκλώνει την χυδαιότητα μέσα από μια συγγνώμη. Η συγγνώμη θέλει παλικαριά και ειλικρίνεια αλλιώς είναι υποκρισία», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Παπαθανάση, ο οποίος σχολίασε δηκτικά πως: «το να μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ για ψέματα την στιγμή που είναι πρωταθλητής στα fake news πάει πολύ. Ο νέος (σ.σ. Ν. Ρωμανός) για τον οποίο μιλήσατε ζήτησε συγγνώμη. Εσείς πότε δείξατε ανάλογο θάρρος και τόλμη; Πότε ζητήσατε συγγνώμη ή ανακαλέσατε ένα από τα χιλιάδες fake news;».

Η απάντηση του υπουργού προκάλεσε τον εκνευρισμό του κ. Γιαννούλη, ο οποίος κάλεσε τον υπουργό να είναι πιο προσεκτικός  και σεμνός όταν απευθύνεται εντός του Κοινοβουλίου σε εκλεγμένο βουλευτή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA