Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σταματήστε να χρεώνετε τις δηλώσεις Πολάκη για τα εμβόλια στον ΣΥΡΙΖΑ. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το φάρμακο δεν μπορεί να αντικαταστήσει το εμβόλιο», τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από τη Βουλή αδειάζοντας τον Παύλο Πολάκη. Με ηχηρό και απολύτως ξεκάθαρο τρόπο άδειασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τον Παύλο Πολάκη για τις δηλώσεις του αναφορικά με τα εμβόλια για τον κορονοϊό

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του εμβολιασμού. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν μπορεί το φάρμακο να αντικαταστήσει τον εμβολιασμό. Το δικό μας μήνυμα προς τους πολίτες είναι ξεκάθαρο: να μην έχετε φόβο για το εμβόλιο. Ο εμβολιασμός είναι σημαντικός για εσάς, τις οικογένειές σας, τους φίλους σας και για την Ελλάδα",σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος επισημαίνοντας μάλιστα ότι τοποθετείται ως ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, για να υπογραμμίσει ουσιαστικά ότι η θέση του αντικατοπτρίζει την κεντρική γραμμή του κόμματος.  

Και κάνοντας ακόμα πιο ξεκάθαρη τη θέση της Κουμουνδούρου ζήτησε από τη ΝΔ  να σταματήσει να χρεώνει τις δηλώσεις Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.  «Και εμείς θα μπορούσαμε να τονίσουμε πράγματα που έχουν πει βουλευτές σας αλλά που δεν τα υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης», είπε χαρακτηριστικά.

Είχε προηγηθεί δριμεία κριτική του Άδωνη Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του κ.  Πολάκη.«Έχετε στην Κοινοβουλευτική σας Ομάδα τον κ. Πολάκη που έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής του αντιεμβολιαστικού κινήματος και δεν έχει τολμήσει κανείς από εσάς να πει δημοσίως ότι διαφωνεί με όσα λέει.  Ή πιστεύεις ότι υπάρχει ιός και το μόνο όπλο είναι το εμβόλιο ή θα ακολουθείς όσα λένε οι ψεκασμένοι, ο Πολάκης και ο Βελόπουλος. Βρείτε ένα τρόπο να σταματήσει να τα γράφει αυτά. Είναι πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας σας», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Ο ίδιος χαιρέτησε  τη δήλωση του κ. Τσακαλώτου λέγοντας πως καλύπτει απολύτως  την κυβέρνηση " Το μήνυμα που ήθελα να βγει είναι αυτό που είπατε κ. Τσακαλώτε. Υπάρχουν οι πολιτικές μας διαφωνίες αλλά και οι δύο θέλουμε το καλό της χώρας μας και των πολιτών. Ας κάνουμε το κάθε κόμμα εκστρατεία για να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι», σημείωσε ο Υπουργός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA