Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την κλασική αφαιρετική μέθοδο η αντιτρομοκρατική υπηρεσία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του Χρήστου Παππά. Αρχικά απέκλεισαν το ενδεχόμενο να έχει βρει καταφύγιο στον γιο του, στον πεθερό του ή σε κάποιον άλλον συγγενή. Επόμενη κίνηση ήταν να δημιουργήσουν έναν κύκλο από περίπου 300 άτομα, τα οποία ενδεχομένως για τους δικούς τους λόγους να έκρυβαν τον 59χρονο πρώην υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Παππάς: Στις φυλακές Δομοκού μαζί με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής

Αφαιρώντας συνεχώς πρόσωπα, για τα οποία δεν προέκυπταν ενδείξεις και αξιοποιώντας σχετική πληροφόρηση, οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής οδηγήθηκαν στην 52χρονη γυναίκα και στο διαμέρισμα της 28ης Οκτωβρίου στου Ζωγράφου.

Χρήστος Παππάς: Δεν είχε βγει λεπτό από το σπίτι

Εκεί φαίνεται πως ο Χρήστος Παππάς είχε βρει καταφύγιο από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του. Δεν είχε δεχθεί καμία επίσκεψη ενώ φαίνεται πως δεν είχε βγει ούτε ένα λεπτό από το σπίτι.

Με τεχνικά μέσα οι αστυνομικοί μπόρεσαν να εξακριβώσουν ότι η 52χρονη γυναίκα δεν έμενε μόνη της και κάπως έτσι προχώρησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, στην επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Ο Χρήστος Παππάς ήταν ήρεμος και συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς, ωστόσο τον διέκρινε και αυτή τη φορά το τεράστιο «εγώ» που έχει δείξει μέχρι τώρα.

Για υπόθαλψη εγκληματία η 52χρονη

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 52χρονη γυναίκα, κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία ενώ φέρεται προανακριτικά να υποστήριξε πως: «Εγώ ήρθα στην Ελλάδα από την Ουκρανία για να πλύνω σκάλες και τελικά βρέθηκα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA