Μενού
  • Α-
  • Α+

Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας σε μία ακόμη δημοσκόπηση, αυτή τη φορά από την MRB, είναι από τους πλέον δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Οπως μπορεί να δει κάποιος, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στην ερώτηση για το αν ο κόσμος έχει ευνοϊκή γνώμη για εκείνον, λαμβάνει ποσοστό 40,4% ενώ ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας θεωρείται από τους καλύτερους και έχει συγκεντρώσει 36,9%. 

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, έχει καταφέρει να διαχειριστεί την πανδημία του κορονοϊού. Βρίσκεται συνεχώς στο υπουργείο και με το επιτελείο του δουλεύουν σκληρά για τη διαχείριση του φονικού ιού. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που κλήθηκε να πάρει δραστικές αποφάσεις ακόμη και με επιστράτευση γιατρών, προκειμένου να ενισχυθεί το ΕΣΥ. Ανακοίνωσε προσλήψεις γιατρών και σε κάθε κρίσιμη στιγμή - λόγω της πανδημίας του κορονοϊού - έδινε λύσεις. Και το αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής αποτυπώνεται σε μία ακόμη δημοσκόπηση.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA