ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20/07/2021 20:57

Γρηγόρης Πετράκος: Αναλαμβάνει το «δεξί χέρι» του Τράγκα στο κόμμα του «Ελεύθεροι Άνθρωποι»

Θέση Αναπληρωτή Γραμματέα στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα «Ελεύθεροι Ανθρωποι» αναλαμβάνει ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, o οποίος έχει πρωτοστατήσει στο αντιεμβολιαστικό κίνημα

Γρηγόρης Πετράκος: Αναλαμβάνει το «δεξί χέρι» του Τράγκα στο κόμμα του «Ελεύθεροι Άνθρωποι»
Γρηγόρης Πετράκος: Αναλαμβάνει το «δεξί χέρι» του Τράγκα στο κόμμα του «Ελεύθεροι Άνθρωποι»
Ανάγνωση:

Οι αντιεπιστημονικές απόψεις και θεωρίες του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊό και το εμβόλιο, αναδεικνύοντάς τον σε... ηγετική μορφή του αντιεμβολιαστικού κινήματος, φαίνεται πως έπεισαν τον Γιώργο Τράγκα να τον πάρει στο κόμμα του, «Ελεύθεροι Άνθρωποι», δίνοντάς του μάλιστα τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα.

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη ανάρτηση ο Γρηγόρης Πετράκος δείχνοντας ασέβεια προς όλους όσους νοσούν αυτή τη στιγμή με τον ιό και όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους, ανέφερε πως δεν υπάρχει τέταρτο κύμα και ζητούσε να λειτουργήσουν κανονικά όλα τα καταστήματα.

Το κόμμα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» καλωσόρισαν το νέο μέλος τους με σχετική ανακοίνωση:

«Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.

Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών. Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Ζητήσαμε ως Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων από τον Γρηγόρη Πετράκο να ενταχθεί στη δομή του Κινήματος, ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά.

Με χαρά πήραμε τη θετική απάντησή του και υποδεχόμαστε στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή επισημαίνοντας ότι περίπου δύο χρόνια ο πολιτισμός στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα ο χώρος της μουσικής, δέχεται συντριπτικά πλήγματα, καταγράφοντας χιλιάδες ανέργους.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΚΟΜΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ