Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Βουλής τα πόθεν έσχες των πολιτικών για το 2020 (χρήση 2019). Πρόκειται για τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του πρωθυπουργού, των αρχηγών κομμάτων, του υπουργικού συμβουλίου, των βουλευτών και ευρωβουλευτών, των περιφερειαρχών και δημάρχων, καθώς όλων όσοι διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση.

Διαβάστε ακόμη: Κυβερνητικός συναγερμός για τις πυρκαγιές- Έρχεται crash test μετά τον καύσωνα

Πρόκειται για τις δηλώσεις που υποβλήθηκαν το 2020 για την οικονομική χρήση του 2019, και αποτυπώνουν  στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών και κατά την περίοδο των προηγούμενων εθνικών εκλογών. 

Σημειώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ, επιμένει να αμφισβητεί την ορθότητα των δηλώσεων  του πρωθυπουργικού ζεύγους την τελευταία 4ετια απαιτώντας επανέλεγχο και κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι δεν τηρεί τους νόμους. Ενώ το Μέγαρο Μαξίμου έχει διαψεύσει αιχμηρά σχετικά δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος καταγγέλλοντας μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα ως ενορχηστρωτή του πολέμου λάσπης εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του. 

Τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών

Κυριάκος Μητσοτάκης (δείτε εδώ)

Αλέξης Τσίπρας (δείτε εδώ)

Φώφη Γενηματά (δείτε εδώ)

Δημήτρης Κουτσούμπας (δείτε εδώ)

Κυριάκος Βελόπουλος (δείτε εδώ)

Γιάνης Βαρουφάκης (δείτε εδώ)

Οι δηλώσεις όλων των πολιτικών, βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπουργών, περιφερειαρχών και δημάρχων

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA