Το σενάριο των πρόωρων εκλογών διέψευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία. «Δεν είναι στρατηγική επιλογή οι πρόωρες εκλογές. Είναι μη επιλογή. Θα εξαντλήσω την τετραετία. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η οικονομία θα ανακάμψει γρήγορα. Τα στοιχεία από τον τουρισμό είναι ενθαρρυντικά, θα ξεπεράσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπλήρωσε: «Όλοι οι ευρωπαϊκοί πόροι για τα επόμενα 6 χρόνια ξεπερνούν τα 75 δισ. ευρώ. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει με τον κορονοϊό τους επόμενους μήνες παρά μόνο να ενθαρρύνω τους πολίτες από το να εμβολιαστούν. Αυτά τα δύο χρόνια μπορέσαμε να προωθήσουμε μεταρρυθμίσεις, παρά τις μεγάλες κρίσεις. Δεν βλέπω το γιατί η κυβέρνηση να ζητήσει μία νωπή εντολή. Μάλλον περισσότερο ένδειξη αδυναμίας θα ήταν αυτό, παρά δύναμης». Πάντως, στο ερώτημα αν επίκειται ανασχηματισμός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Ουδέν σχόλιον».
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.