Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποκάλυψη ότι εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης εξηγεί τους λόγους που προχώρησε στον εμβολιασμό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών» αλλά για προσωπική του επιλογή. Ακόμα υπενθυμίζει ότι είχε ανακοινώσει πριν καιρό πως το φθινόπωρο θα έκανε το εμβόλιο. «Από την πρώτη στιγμή δέχομαι επιθέσεις ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι δέχομαι επιθέσεις γιατί ασκώ οξύτατη κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης», σημειώνει επίσης.

Υπενθυμίζεται ότι την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την πρόσφατη συνέντευξή του, το βράδυ της Δευτέρας, 6 Σεπτεμβρίου, στο Open.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

Νέα Δημοκρατία: «Αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών»

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε άμεσα για το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο κ. Πολάκης αποτελεί ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών. Η «γαλάζια» παράταξη υπενθυμίζει ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, διαδήλωνε πριν λίγες μέρες κατά του εμβολιασμού και υπογραμμίζει ότι: «Ελπίζουμε να υποστηρίξει τον εμβολιασμό του δημόσια, με την ίδια θέρμη που έγινε ο αρχιερέας του αντιεμβολιασμού το προηγούμενο διάστημα, ώστε να επηρεάσει τους αντιεμβολιαστές followers του και να μην αφήσει σε κανέναν κακοπροαίρετο το περιθώριο να υποθέσει ότι τα κάνει όλα μόνο για να συνεχίσει να ασκεί επάγγελμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Ο εμβολιασμένος «αντιεμβολιαστής» Πολάκης αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών, απέναντι στο οποίο διαδήλωνε προ μερικών ημερών. Ελπίζουμε να υποστηρίξει τον εμβολιασμό του δημόσια, με την ίδια θέρμη που έγινε ο αρχιερέας του αντιεμβολιασμού το προηγούμενο διάστημα, ώστε να επηρεάσει τους αντιεμβολιαστές followers του και να μην αφήσει σε κανέναν κακοπροαίρετο το περιθώριο να υποθέσει ότι τα κάνει όλα μόνο για να συνεχίσει να ασκεί επάγγελμα και να μπορεί να χειρουργεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA