Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Καμία προγραμματισμένη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη, απαντά η κυβέρνηση

Γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μπορεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μιλά για συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Νέα Υόρκη, ωστόσο η κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Τούρκου προέδρου. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει καμία προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Τουρκίας στις ΗΠΑ. «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, εξάλλου τα προγράμματά μας δεν συμπίπτουν», είχε τονίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ πριν από μία εβδομάδα.

Αλλωστε, δεν συμπίπτει τα πρόγραμμα του Ελληνα πρωθυπουργού με αυτό του Τούρκου προέδρου, καθώς ο Ερντογάν φεύγει από τις ΗΠΑ στις 22 Σεπτεμβρίου ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει στη Νέα Υόρκη στις 22 Σεπτεμβρίου και έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον πρόεδρο της Λιβύης κ.ά.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κυριάκος Μητσοτάκης #Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν #ΗΠΑ #Τουρκία