Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μιλά για συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Νέα Υόρκη, ωστόσο η κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Τούρκου προέδρου. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει καμία προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Τουρκίας στις ΗΠΑ. «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, εξάλλου τα προγράμματά μας δεν συμπίπτουν», είχε τονίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ πριν από μία εβδομάδα.

Αλλωστε, δεν συμπίπτει τα πρόγραμμα του Ελληνα πρωθυπουργού με αυτό του Τούρκου προέδρου, καθώς ο Ερντογάν φεύγει από τις ΗΠΑ στις 22 Σεπτεμβρίου ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει στη Νέα Υόρκη στις 22 Σεπτεμβρίου και έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον πρόεδρο της Λιβύης κ.ά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA