Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο σκύλος του Μεγάρου Μαξίμου αποφάσισε να... πάρει μέρος στις κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σλοβάκο ομόλογό του Eduard Heger. Ο Πίνατ αποδείχτηκε «φασαριόζος» σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη. 

Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων των δύο πρωθυπουργών, ο Πίνατ αποφάσισε να ξεκινήσει να γαβγίζει, το οποίο παρά το... μέγεθός του αποδείχτηκε αρκετά βροντερό. Τότε ο κ. Μητσοτάκης διέκοψε την τοποθέτησή του και ενημέρωσε σχετικά τον Σλοβάκο ομόλογό του. «Αυτός είναι ο σκύλος τον οποίο πρόσφατα υιοθετήσαμε και ο οποίος ενίοτε είναι λίγο φασαριόζος. Αλλά είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει σε συνέντευξη Τύπου, συνήθως μας υποδέχεται στην πόρτα και είναι πιο ευγενής», είπε ο κ. Μητσοτάκης χαμογελώντας. Επίσης και ο κ. Heger γέλασε με τον φασαριόζο ένοικο του Μαξίμου. 

Από τα αλώνια στα... σαλόνια

Ο Πίνατ βρέθηκε αδέσποτος και φιλοξενούνταν στη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης όταν τον είδε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τον υιοθέτησε. «Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος», είχε πει ο πρωθυπουργός για τη... γνωριμία τους. «Με το που πάτησα το πόδι μου, ήρθε περιχαρής να με υποδεχθεί. Αυτό ήταν!», είπε ο κ. Μητσοτάκης. 

Ο Πίνατ προσαρμόστηκε σύντομα στο περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου. Έχει ήδη κερδίσει την αγάπη όλων των εργαζόμενων ενώ ο ίδιος επιδεικνύει απλόχερα την τρυφερότητά του σε όλους. Φαίνεται πως έχει... έντονο ταπεραμέντο αφού έχει απαθανατιστεί συχνά να παίζει στους διαδρόμους του Μαξίμου και να υποδέχεται τους καλεσμένους του πρωθυπουργού στην πόρτα.