Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέση στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να διαγραφεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, πήρε μέσω των social media, ο Θάνος Τζήμερος. Ο ιδρυτής του κόμματος Δημιουργία Ξανά, που πλέον συμπορεύεται με τη Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη, με μία σειρά από μηνύματά του στο twitter τάχθηκε υπέρ του Μπογδάνου και κατά της διαγραφής του, με τον τρόπο που έγινε.

«Σύμφωνα με το καταστατικό της #ΝΔ, την απόφαση για οποιαδήποτε ποινή σε βάρος βουλευτή ή απλού μέλους την παίρνει το πειθαρχικό, όχι ο πρόεδρος. Πότε συνεκλήθη; Πότε κάλεσε σε απολογία τον #μπογδάνος; Πού είναι τα πρακτικά; Απο-φασίζομεν και διαγράφομεν, σύντροφοι γαλαζαίοι;» έγραψε σε ένα από τα μηνύματά του.

https://twitter.com/ThanosTzimeros/status/1445483215792205833?ref_src=twsrc^tfw

Ενώ συνέχισε υπέρ Μπογδάνου, εκφράζοντας τον ίδιο αντικομμουνιστικό λόγο: «Εγώ δεν ετεροπροσδιορίζομαι ως αντικομμουνιστής. Είμαι απλώς δημοκράτης. Όταν είσαι υγιής δεν είσαι αντιχολεριστής, αντιγαγγραινιστής, αντισυφιλιστής. Είσαι εξ ορισμού εναντίον και της μαύρης πανώλης και της κόκκινης. Ο κομμουνιστής είναι αντιδημοκράτης. #μπογδανος».

https://twitter.com/ThanosTzimeros/status/1445498574561632264?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/ThanosTzimeros/status/1445441855550853120?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA