Μενού
  • Α-
  • Α+

Σωστή χαρακτήρισε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης. Ωστόσο άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση του Νίκου Δένδια στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμη: Το παρασκήνιο της διαγραφής Μπογδάνου από τη Σλοβενία και το μήνυμα Μητσοτάκη στον… επόμενο

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε μία σωστή απόφαση. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο κ. Μπογδάνος, έκανε λάθος. Σε μία εβδομάδα που πρέπει να κυριαρχεί η συμφωνία με τη Γαλλία και η ενίσχυση της Ελλάδας, αποφάσισε για λόγους που δεν γνωρίζω να αλλάξει την ατζέντα και να πάει να κάνει αυτό που έκανε χθες στη Βουλή» ανέφερε για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, μιλώντας στην ΕΡΤ. Και συνέχισε λέγοντας πως: «όταν είμαστε στην πολιτική φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, το χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος τα παραβίασε. Δεν ήταν σωστό».

Ο κ. Γεωργιάδης ρωτήθηκε αν μετά από τη διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα θα συμβεί κάτι αντίστοιχο και από το κόμμα, για να απαντήσει πως: «Δεν είμαι μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου. Θέλω να πιστεύω πως θα καταλάβει πως έκανε λάθος. Ντροπή δεν είναι να κάνεις λάθος, αλλά να μην καταλαβαίνεις πως έκανες λάθος».

«Δεν μου αρέσει να υποδύεται κάποιος τον πρόεδρο»

Την ίδια στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως: «Εγώ δεν είμαι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας» για να συμπληρώσει με νόημα: «Δεν μ' αρέσει ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Πρόεδρος είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι άλλος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA