Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα όσα έγιναν στη βουλή και τελικά οδήγησαν στη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, μεταφέρθηκαν χθές το απόγευμα και στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 με «μάρτυρα» τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου μετά απο την πρόθεση του Θανάση Παφίλη να παρέμβει στη συζήτηση.

Ο πρώην, πλέον, βουλευτής της ΝΔ, ουσιαστικά υπεραμύνθηκε των όσων είπε στη βουλή τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «είναι ατόπημα για ένα βουλευτή να εκθέτει διαχρονικές αντεθνικές θέσεις ενός κόμματος; Όταν είμαστε στη Βουλή οφείλουμε να λέμε αλήθειες. Μέχρι χθες υπήρχαν πολλοί που έκριναν τις τοποθετήσεις μου, ως μία αλληλουχία δηλώσεων ως "σανό" για να οδηγήσω πλήθη. Σήμερα έλαβαν τις απαντήσεις τους. Είμαι αδιαπραγμάτευτος στις Αρχές μου. Είναι απείρως βαρύτερο ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος (εννοώντας τον κ. Παφίλη) να με αποκαλεί Χρυσαυγίτη- το θεωρώ βρισιά- από το να κάνει ένας βουλευτής μία σκληρή αναφορά στις αντεθνικές απόψεις του ΚΚΕ. Λέω δημόσια, πολλές φορές, αυτά τα οποία οι πολίτες ή οι ψηφοφόροι μου λένε στα τραπέζια και στα καφενεία».

Στη συνέχεια η συζήτηση λίγο έλειψε να ξεφύγει όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής ήρθε σε κόντρα με τον δημοσιογράφο ο οποίος θεώρησε πως του κάνει υποδείξεις για το πως θα κάνει τη συνέντευξη. «Να έρθετε να μας βάζετε και τα θέματα σε σειρά, μπορεί να υπήρξατε δημοσιογράφος αλλά τώρα έχετε άλλο ρόλο και δεν μπορείτε να κάνετε τέτοιες τοποθετήσεις, ειδικά σε θέμα που πρωταγωνιστείτε ο ίδιος και επομένως δεν το προσεγγίζετε αντικειμενικά» του είπε με δεικτικό τρόπο ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως η συνέντευξη θα ολοκληρωθεί με έναν ήρεμο τρόπο, ο Θανάσης Παφίλης θέλησε να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων προκειμένου να υπερασπιστεί τις θέσεις του ΚΚΕ. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ωστόσο, αρνήθηκε την αντιπαράθεση και σταμάτησε άρον- άρον τη συνέντευξη όταν ο Ν. Χατζηνικολάου τον ενημέρωσε σχετικά. «Όχι, όχι, έγω θα αποχωρήσω» είπε ο Κ. Μπογδάνος και έφυγε για να πάρει τη σκυτάλη ο Θ. Παφίλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA