Μενού
  • Α-
  • Α+

Την προεκλογική του δραστηριότητα ανακοίνωσε ότι αναστέλλει ο Νίκος Ανδρουλάκης, μόλις έγινε γνωστό ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται με συμπτώματα ειλεού στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφού ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννηματά, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα. Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη: «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Η Φώφη Γεννηματά εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εσπευσμένα το βράδυ της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου, με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου έχει ως εξής: Η κυρία Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA