Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τις εξελίξεις με την υγεία της Φώφης Γεννηματά, ανέφερε ότι στέκεται δίπλα της και ως αγαπημένος της φίλος και ως σύντροφος. Με δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».
Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός από το βράδυ της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου, με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου έχει ως εξής: Η κυρία Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου». Και με δήλωσή της έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.
- Σε νοσοκομείο της Λάρισας η Μαρέβα Μητσοτάκη λόγω αδιαθεσίας
- Θάνατος Μυρτώς: Το ανήσυχο παρελθόν του 26χρονου αρσιβαρίστα - Βίντεο που σηκώνει περιπολικό
- Μυστήριο με τη νεκρή γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας: Το ηχητικό ντοκουμέντο, το σπασμένο παράθυρο και οι κηλίδες αίματος
- Ο δεύτερος ομορφότερος άνδρας του κόσμου είναι... Έλληνας - Από ποια πόλη κατάγεται
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.