Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, ενόψει των αλλαγών που επίκεινται στην παράταξη με τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού να βρίσκονται προ των πυλών. Λόγω και των τελευταίων εξελίξεων με την επιδείνωση της υγείας της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά και της απόσυρσής της από τον «αγώνα» για την προεδρεία, αλλά και των νέων υποψηφίων, η επιτροπή προσανατολίζεται στο να δώσει παράταση μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (21/10) για τη συλλογή των 5.000 υπογραφών που απαιτούνται για να επικυρωθεί η υποψηφιότητα των συμμετεχόντων.

Παράλληλα, στην Επιτροπή εστάλη αυστηρό μήνυμα της προέδρου, Φώφης Γεννηματά, η οποία διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση πως «δεν δίνω σε κανένα το χρίσμα και κανείς δεν μιλά εξ ονόματός μου»...

Την τελευταία ώρα υπάρχει μια φημολογία και για έβδομο υποψήφιο για τον προεδρικό θώκο του ΚΙΝΑΛ, με το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου να... πλανάται στην ατμόσφαιρα, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι επίσημο προς το παρόν.

Τελευταίος που έλαβε μέρος στην «κούρσα» για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος, είναι ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος Τύπου, Παύλος Χρηστίδης. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες, Πέμπτη, ανακοινώθηκαν ακόμη δύο υποψηφιότητες και συγκεκριμένα αυτές του Παύλου Γερουλάνου και του Βασίλη Κεγκέρογλου. Μάλιστα, επειδή η προθεσμία για την κατάθεση των απαραίτητων 5.000 υπογραφών λήγει σήμερα Παρασκευή, οι δύο άνδρες έχουν ζητήσει από την ΕΔΕΚΑΠ να υπάρξει μία μικρή παράταση.

Ηδη έχουν καταθέσει υποψηφιότητα ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Καστανίδης και πλέον με την υποψηφιότητα του Παύλου Χρηστίδη, συνολικά ο αριθμός των υποψηφίων φτάνει τους έξι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA