Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, ειρωνεύτηκε μέσω Twitter την καθυστερημένη αντίδραση του επιτελικού κράτους στην κακοκαιρία «Μπάλλος». Έγραψε πως είναι η καλύτερη περίοδος να παντρευτεί κανείς, καθώς η κυβέρνηση έφερε την Βενετία... στην Ελλάδα.
«Όσοι σκέφτεστε να παντρευτείτε άμεσα,τώρα είναι η ευκαιρία και ανέξοδα.Έχετε ονειρευτεί μήνα του μέλιτος στην Βενετία;Σας φέραμε την Βενετία στον Κολωνό. Διαλέξετε όποιον γονδολιέρη θέλετε από την κυβέρνηση και με κανό ή γόνδολα σας θα περιφέρεστε ρομαντικά γύρω γύρω τη πλατεία!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Αρκετοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν στο καυστικό σχόλιο της πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την ότι επί κυβερνήσεως του κόμματός της δεν έγινε κάποια αλλαγή για να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταστροφές.
Μερικές από τις αντιδράσεις:
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.