Μενού
  • Α-
  • Α+

Για 24η μέρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», δίνοντας μάχη με τη ζωή του απέναντι στον κορονοϊό, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και νόσησε. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι παρότι η κλινική του κατάσταση παραμένει βαριά

Ο Βασίλης Λεβέντης παρουσίασε μια ελαφρά βελτίωση και οι γιατροί επικοινώνησαν για λίγο μαζί του, του ζήτησαν να κάνει κάποια πράγματα και εκείνος ανταποκρίθηκε. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων νόσησε στις 17 Σεπτεμβρίου. Οπως είχε δηλώσει η σύζυγός του, ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού επειδή φοβόταν τις παρενέργειες. 

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Βασίλης Λεβέντης παρουσίασε βαριά συμπτώματα, με αποτέλεσμα στις 25 Σεπτεμβρίου να κριθεί απαραίτητη η εισαγωγή του στο νοσοκομείο και την ακριβώς επόμενη μέρα να διασωληνωθεί. Από τότε και μέχρι σήμερα παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό.