Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Κόπηκε» η υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου

Αν και αρχικά ο Γιώργος Παπανδρέου το απόγευμα της Πέμπτης κατέθεσε 84 υπογραφές μελών της ΚΠΕ που τον στηρίζουν, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έγινε οι υπογραφές μειώθηκαν κατά δύο

(πηγή: Eurokinissi)
(πηγή: Eurokinissi)

Δύο υπογραφές λιγότερες από τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής μετρά ο Γιώργος Παπανδρέου στην κούρσα για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, στις εκλογές που θα ολοκληρωθούν στις 12 Δεκεμβρίου. Αν και αρχικά ο Γιώργος Παπανδρέου το απόγευμα της Πέμπτης κατέθεσε 84 υπογραφές μελών της ΚΠΕ που τον στηρίζουν, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έγινε οι υπογραφές μειώθηκαν κατά δύο. Κι αυτό γιατί βρέθηκαν δύο υπογραφές που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί.

Τη μία υπογραφή είχε βάλει ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, κάτι που δεν προβλέπει το καταστατικό και γι' αυτό δεν μετρήθηκε. Η δεύτερη υπογραφή είχε ελλιπή στοιχεία. Έτσι η ΕΔΕΚΑΠ κάλεσε το συγκεκριμένο πρόσωπο για διευκρινίσεις. Ωστόσο κατά την επικοινωνία των δύο πλευρών προέκυψε ότι το μέλος της ΚΠΕ δεν στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Γιώργος Παπανδρέου #εκλογές #ΚΙΝΑΛ

Best of Internet