ΠΟΛΙΤΙΚΗ
27/10/2021 11:16

Φώφη Γεννηματά: Μου ξέφυγε ο μπαγάσας αλλά θα τον νικήσω - Τι έλεγε στον Μανώλη Όθωνα

Στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά βρισκόταν ο Μανώλης Όθωνας, ως στενός συνεργάτης της στο ΚΙΝΑΛ - Ο ίδιος βίωνε καθημερινά τον αγώνα της, όχι μόνο τον πολιτικό αλλά και αυτόν κατά του καρκίνου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Φώφη Γεννηματά: Μου ξέφυγε ο μπαγάσας αλλά θα τον νικήσω - Τι έλεγε στον Μανώλη Όθωνα
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά βρισκόταν ο Μανώλης Όθωνας, ως στενός συνεργάτης της στο Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ). Ο ίδιος βίωνε καθημερινά τον αγώνα της, όχι μόνο τον πολιτικό αλλά και αυτόν κατά του καρκίνου.

Διαβάστε ακόμη: Φώφη Γεννηματά: Με πομπή θα οδηγηθεί στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών

Ο κ. Όθωνας συγκλόνισε μιλώντας για την καθημερινή τους συνεργασία και τη γενναιότητα αλλά και την αξιοπρέπεια που επέδειξε η Φώφη Γεννηματά. «Η Ελλάδα σήμερα θα ανοίξει μία μεγάλη αγκαλιά για να αποχαιρετίσει τη Φώφη. Η Φώφη διαχειριζόταν το πρόβλημά της με τη γνωστή μαχητικότητα και απαράμιλλη αξιοπρέπεια. Δεν είχε βάλει κανέναν από εμάς μέσα σε αυτό το πρόβλημα Έδινε τη μάχη της χωρίς να είμαστε κοινωνοί του προβλήματός της. Ήταν στην ψυχή της και στο κορμί της και έδινε τη μάχη της» είπε στο MEGA ο κ. Όθωνας, τονίζοντας το βαρύ πρόγραμμα που είχε να αντιμετωπίσει η Φώφη Γεννηματά το ίδιο εκείνο διάστημα που η υγεία της άρχιζε να επιδεινώνεται.

«Ήταν την Κυριακή στη Ρόδο, την Παρασκευή στην Τρίπολη, τη Δευτέρα το πρωί είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις στη Βουλή, συσκέψεις, συναντήσεις. Φύγαμε από εκεί 3 το μεσημέρι και 7μιση μιλούσε στη Νέα Ιωνία. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε σφαδάζω από τους πόνους, ίσως έχω γαστρεντερίτιδα, δεν θα μπορέσω να πάω. Ήταν ένα πρόγραμμα πάρα πολύ βαρύ ακόμα και για ανθρώπους που χαίρουν άκρας υγείας. Όλα αυτά τα χρόνια, αυτό το πρόβλημα σε μικρότερη ή μεγαλύτερη ένταση κατά καιρούς δεν το είχε αρχειοθετήσει από το 2008 και μετά. Το αντιμετώπισε με τη μαχητικότητα και την αξιοπρέπεια που σήμερα συνειδητοποιούμε πια όλοι», ανέφερε ο κ. Όθωνας.

«Όταν με φώναξε για να μου ανακοινώσει το πρόβλημα και να γράψουμε τη δήλωση με την οποία αποχώρησε από την υποψηφιότητα για την ηγεσία, τότε μου είπε σε κάποιες ερωτήσεις σαν αυτές που κάνει όλος ο κόσμος που διατύπωσα κι εγώ ότι “Μανώλη, εγώ 14 χρόνια παλεύω. Το διαχειρίζομαι, το διαχειρίστηκα, τώρα μου ξέφυγε ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω πάλι”. Ήταν αποφασισμένη να παλέψει και να νικήσει», αποκάλυψε ο Μανώλης Όθωνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΙΝΑΛ ΒΟΥΛΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ