Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μην φοβάσαι, θα είναι κοντά σου οι άγγελοι». Αυτό είναι το μήνυμα που έγραψε με μια ζωγραφιά η 7χρονη Κατερίνα και το αφιέρωσε στην Φώφη Γεννηματά. Στη μητέρα, τη σύζυγο, την πολιτικό, την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, τη γυναίκα που έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή νικημένη από καρκίνο. Ανθρωποι όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης για να αποχαιρετήσουν την Φώφη Γεννηματά. Αλλοι με ένα λουλούδι στα χέρια, άλλοι με ένα μπουκέτο στα χέρια, άλλοι με ένα φιλί στο φέρετρο και άλλοι με μηνύματα αγάπης για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, που πάλεψε στα ίσια με το θηρίο και έφυγε από τη ζωή μόλις στα 56 της χρόνια. 

Συγκινημένοι είναι και οι συνεργάτες και οι σύντροφοι της Φώφης Γεννηματά που πέρασαν μαζί της χαρές, δυσκολίες, αποτυχίες και επιτυχίες. Οι άνθρωποι που ήταν στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά πάντα, μέχρι και το τέλος, στον δύσκολο αγώνα που έδινε με τον καρκίνο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA