Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Μητρόπολη Αθηνών για να πει το δικό της αντίο στη Φώφη Γεννηματά έφτασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Υποβασταζόμενη από τον γιο της και δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε εκεί για να αποχαιρετήσει τη γενναία γυναίκα που πάλεψε στα ίσια με τον καρκίνο. Πριν λίγο χρονικό διάστημα η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μιλήσει δημόσια για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει. Είχε ανακοινώσει ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα. «Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​ Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου» έγραφε στο Facebook. «Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. ​ Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν» είπε.

Το μήνυμα στη Ντόρα Μπκογιάννη από τη Φώφη Γεννηματά και το ηπατικό σοκ

Οπως είχε γράψει το Reader, η Φώφη Γεννηματά όσο παρέμενε στο δωμάτιο του δεκάτου ορόφου του Ευαγγελισμού επικοινωνούσε μέσω μηνυμάτων και e-mail με πολλούς και με τους βασικούς της συνεργάτες. Ζητούσε να μαθαίνει τα πάντα για την κομματική καθημερινότητα ενώ παρακολουθούσε από απόσταση την κούρσα διαδοχής στο ΚΙΝΑΛ. Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ενημερώνεται ότι η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, μια μορφή καρκίνου στα οστά που επιβάλλει ανοσοθεραπείες. Η Φώφη Γεννήματα δεν το σκέφτηκε καν: Μέσα από τον Ευαγγελισμό έστειλε μήνυμα στην Ντόρα Μπακογιάννη να είναι δυνατή και να βγει νικήτρια. Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν πάντα δίπλα της έστω και από απόσταση και τώρα είναι εκεί για το τελευταίο αντίο στη Φώφη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA