Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φώφη Γεννηματά: Συγκινεί 90χρονος παππούς που αφήνει ένα λουλούδι στο σπίτι της

«Έπεσα κάτω. Την έβλεπα από την τηλεόραση και μου έδινε κουράγιο. Ελεγα πως υπάρχει ένας άνθρωπος, ένας Έλληνας, με όλη τη σημασία της λέξης. Μετά τη Δημοκρατία και την οικογένεια, συμβόλιζε την Ελλάδα» λέει ο 90χρονς με δάκρυα στα μάτια για τη Φώφη Γεννηματά

Συγκινημένη όλη η Ελλάδα αποχαιρέτα τη Φώφη Γεννηματά που έφυγε τόσο ξαφνικά έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Από νωρίς το πρωί, πλήθος κόσμου βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου η σορός της προέδρου του ΚΙΝΑΛ εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Με ένα λουλούδι στο χέρι και με δάκρυα στα μάτια, απλοί πολίτες αποχαιρέτησαν τη Φώφη Γεννηματά.

Αντίστοιχο ήταν το σκηνικό και στην οικία της Φώφης Γεννηματά, στη Βούλα, όπου αρκετοί γείτονές της έσπευσαν να της αφήσουν ένα λουλούδι. Μεταξύ αυτών, και ένας 90χρονος. «Έπεσα κάτω. Την έβλεπα από την τηλεόραση και μου έδινε κουράγιο. Ελεγα πως υπάρχει ένας άνθρωπος, ένας Έλληνας, με όλη τη σημασία της λέξης. Μετά τη Δημοκρατία και την οικογένεια, συμβόλιζε την Ελλάδα» λέει ο 90χρονς με δάκρυα στα μάτια. «Έχασα έναν άνθρωπο, έχασα την ψυχή μου, την καρδιά μου».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φώφη Γεννηματά #καρκίνος #ΚΙΝΑΛ #Κηδεία

Best of Internet