Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών από τις 10 το πρωί της Τετάρτης βρισκόταν η σορός της Φώφης Γεννηματά, ώστε να την αποχαιρετήσουν εκατοντάδες φίλοι, γνωστοί και ψηφοφόροι λίγο πριν μεταφερθεί στην τελευταία της κατοικία. Υπενθυμίζεται, ότι θα ταφεί στον ίδιο τάφο με τον πατέρα της, Γιώργο Γεννηματά, που πέθανε κι αυτός με καρκίνο στα 55 του χρόνια. 

Παράλληλα, έχουν γίνει οι προετοιμασίες για την μεταφορά της από την Μητρόπολη στον οικογενειακό τάφο, σύμφωνα με τις φωτογραφίες. Τα λόγια των ανθρώπων που καρτερικά περιμένουν έξω από το παρεκκλήσι της Μητρόπολης για να πουν το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά είναι ενδεικτικά της συγκίνησης που υπάρχει από νωρίς το πρωί. Απλός κόσμος που ενδεχομένως να μην την είχαν δει ποτέ από κοντά, άνθρωποι απ' όλες τις γωνιές της Ελλάδας, σύντροφοι από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ, αντίπαλοι στον πολιτικό στίβο, είναι όλοι παρόντες για να αποχαιρετήσουν πρωτίστως τη γυναίκα και μαχήτρια και στη συνέχεια την πολιτικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA