Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς περιορισμούς οι επτά αστυνομικοί που εμπλέκονται στην καταδίωξη με νεκρό στο Πέραμα. Ο Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ προχώρησε σε σχετική ανάρτηση τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου, αναφέροντας τα εξής: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου που η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε και αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι οι εφτά αστυνομικοί χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο».
Και οι επτά αστυνομικοί στα πολυσέλιδα υπομνήματά τους και απαντώντας στις ερωτήσεις της ανακρίτριας, αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε είχαν ανθρωποκτόνο δόλο κατά των νεαρών Ρομά και σε καμιά περίπτωση δεν σκόπευαν να ανοίξουν πυρ εναντίον όσων επέβαιναν στο λευκό Hyundai, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχαν θύματα αστυνομικοί.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.