Για το περιβόητο διάγγελμα του Καστελόριζου το οποίο επισημοποίησε την είσοδο της Ελλάδας στην εποχή των μνημονίων μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο θα επέστρεφε εκεί προκειμένου να στείλει ένα ακόμα μήνυμα προς τον ελληνικό λαό.
«Το Καστελόριζο είναι ένα υπέροχο νησί. Αν επέστρεφα σήμερα εκεί θα ήταν για το μανιφέστο της επόμενης ημέρας. Για αυτό θα παλέψω αν εκλεγώ στην ηγεσία της παράταξης. Για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα», τόνισε, μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ:
«Στόχος μας είναι να είμαστε κυρίαρχη δύναμη. Είναι ηττοπάθεια το να λέει κάποιος ότι θα είμαστε δεκανίκι του ενός ή του άλλου. Στόχος μας είναι να είμαστε κυρίαρχη δύναμη. Δεν έχω κανένα λόγο να θέλω συνεργασία με τον έναν ή τον άλλο. Μακριά από εμένα το ότι κυνηγάω την καρέκλα. Εμείς είμαστε εδώ για τις προοδευτικές αλλαγές. Άλλο η συναίνεση σε κάποιο νομοσχέδιο που είναι προοδευτικό και άλλο η συγκυβέρνηση. Θεωρώ τον ΣΥΡΙΖΑ συντηρητική παράταξη. Απέτυχε να δείξει κάτι το προοδευτικό. Ας κάνουν συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έτσι και αλλιώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Το πρόβλημά τους είναι το ΠΑΣΟΚ».
- Έκρηξη στα Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία στο εργοστάσιο
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.