Καλά τα νέα για τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι αποσωληνώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Λεβέντης είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες του Reader, ο Βασίλης Λεβέντης βρίσκεται πλέον εκτός ΜΕΘ, ενώ από σήμερα βρίσκεται σε απλή κλίνη. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων είναι πλέον αρνητικός στον κορονοϊό. Ο Βασίλης Λεβέντης είχε αποσωληνωθεί και στις 27 Σεπτεμβρίου, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά.
- «Πίσω από τους αριθμούς κρύβονται άνθρωποι»: Γιατί οι αγρότες κατεβάζουν τα τρακτέρ μέσα στο καλοκαίρι
- Τι ακριβώς εννοεί ο Έντι Ράμα με το «Δεν είμαι ο Νονός της Αλβανίας» ενώ μια χώρα φλέγεται;
- Δεν ξέρεις γερμανικά; Τα μπρατσάκια σου και σε άλλη παραλία - Η πλαζ που σου ζητά «πτυχίο»
- Οι Βρετανοί ζουν το ίδιο δράμα με εμάς και το σουβλάκι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.