ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29/11/2021 09:52

ΚΙΝΑΛ: Εκλογές με πιστοποιητικά εμβολιασμού και rapid test - Πώς θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι

Ενόψει των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ της 5ης και της 12ης Δεκεμβρίου η Επιτροπής Δεοντολογίας του κινήματος εξέδωσε υγειονομικές οδηγίες για εφορευτική επιτροπή και ψηφοφόρους - Πώς πάνε στις κάλπες

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
ΚΙΝΑΛ: Εκλογές με πιστοποιητικά εμβολιασμού και rapid test - Πώς θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι
Εκλογές ΚΙΝΑΛ (Πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Ειδικές οδηγίες για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν στις επερχόμενες εκλογές στο ΚΙΝΑΛ της 5ης και της 12ης Δεκεμβρίου, εξέδωσε η Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του κινήματος.

Διαβάστε ακόμη: Το ΠΑΣΟΚ, το παλιό, το ορθόδοξο είναι εδώ: Τα τραγούδια που θα ακούσουμε ξανά στις εκλογές ΚΙΝΑΛ

Συγκεκριμένα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ειδάλλως rapid test τελευταίου 48ωρου. Επίσης ποι ψηφοφόροι θα μπαίνουν στα τμήματα με μάσκες και αφού έχουν κάνει χρήση αντισηπτικού.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Οι υγειονομικές οδηγίες

Η ΕΔΕΚΑΠ ενημερώνει ότι κατά την ημέρα των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου και αν απαιτηθεί και της 12ης Δεκεμβρίου

  1. Τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, ο Υπεύθυνος του Εκλογικού Κέντρου καθώς και οι Εκπρόσωποι των Υποψηφίων, όσοι δηλαδή θα είναι συνεχώς εντός του Εκλογικού Τμήματος, θα έχουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου ή rapid test τελευταίου 48ωρου. Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους. Ο έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών στους ανωτέρω θα γίνεται από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και ο ίδιος θα επιδεικνύει το δικό του στα υπόλοιπα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.
  2. Οι ψηφοφόροι θα εισέρχονται ένας-ένας στο εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και αντισηπτικού. Υποχρεωτικά κατά την αναμονή τους εκτός του κέντρου θα κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.
  3. Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής των ψηφοφόρων εντός του εκλογικού τμήματος, κάνουμε ισχυρή σύσταση σε όλους τους ψηφοφόρους να έχουν κατεβάσει, εκτυπώσει και συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής Μέλους ή Φίλου από την ιστοσελίδα (site) του Κινήματος Αλλαγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΝΑΛ ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ RAPID TEST
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ