Πουλήθηκε το ιστορικό σπίτι της οικογένειας του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα. Αυτή την απόφαση έλαβαν από κοινού η Ντόρα Μπακογιάννη, η Κατερίνα, η Αλεξάνδρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ύστερα από σκέψεις, όπως αναφέρει η στήλη «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή».
Διαβάστε ακόμη: Πρώτο ραντεβού Μητσοτάκη με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό - Με Πούτιν στο Σότσι αύριο
Το ιστορικό σπίτι της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν συνδεδεμένο με την παρουσία πολλών ιστορικών προσωπικοτήτων, που πρωταγωνίστησαν στην πολιτική ζωή σε διάφορες περιόδους. Ηταν, όμως, και ένα σπίτι που φέρνει στο νου πολλές αναμνήσεις για τα παιδιά της οικογένειας. Ο αγοραστής του σπιτιού, όπου διέμενε η Ντόρα Μπακογιάννη έξι μήνες τον χρόνο και που ανήκε στα τέσσερα αδέλφια εξ αδιαιρέτου, είναι Ισραηλινός. Η απόφαση πάρθηκε πριν από κάποιες εβδομάδες και η πώληση έχει ήδη ολοκληρωθεί.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.