Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου δίνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Μετά τις εκ νέου αναφορές του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, όσο ήταν γραμματέας του κόμματος, «μοίραζε καρέκλες», ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ με μια λιτή ανακοίνωση απαντά στα πυρά Παπανδρέου.

Διαβάστε ακόμη: Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Νίκος Ανδρουλάκης: Στο όνομά μας θα είναι ο ήλιος και το ΠΑΣΟΚ

«Οι 270.000 πολίτες που ήρθαν στην κάλπη της Κυριακής απέδειξαν ότι η ρίζα της Παράταξης έχει ιστορικό βάθος και κοινωνικό εύρος. Για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει ξανά το Κίνημά μας, η ενότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού απέναντι σε αυτούς που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θα μπει σε προσωπικές αντεγκλήσεις και θα συνεχίσει να έχει ως μόνη προτεραιότητα το τρίπτυχο που θα φέρει τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές: ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία».

Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη δίνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι στόχος είναι οι επόμενες εθνικές εκλογές και με αυτό τον τρόπο απαντά στις αιχμές Παπανδρέου, ο οποίος, μιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι «αν εκλεγεί ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα κάνει πάρτι ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας».