Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναμένεται να διεξαχθεί εκτός απροόπτου την επόμενη εβδομάδα η έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ενόψει των Χριστουγέννων, με στόχο να εκπεμφθεί ένα ηχηρό κοινό μήνυμα Πολιτείας και Εκκλησίας για την αύξηση των εμβολιασμών και την πιστή τήρηση των μέτρων στους ιερούς ναούς.

Διαβάστε ακόμηΜητσοτάκης σε Πούτιν: Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των σχέσεων Ελλάδος - Ρωσίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη γίνει μία πρώτη συνεννόηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες. Ο πρωθυπουργός πιθανότατα θα παραστεί στη συνεδρίαση της Δευτέρας, 13 Δεκεμβρίου. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η πανδημία, η πορεία των εμβολιασμών και η λειτουργία των ναών κατά τις ημέρες των εορτών, οπότε και παραδοσιακά προσέρχονται περισσότεροι πιστοί στις λειτουργίες. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην προσπάθεια ευλαβικής τήρησης των μέτρων όπως αυτό της επίδειξης rapid test από τους ανεμβολίαστους, για την αναχαίτιση της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA