Μενού
  • Α-
  • Α+

Ευχάριστα μαντάτα για τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος ύστερα από σχεδόν δυόμιση μήνες στον Ευαγγελισμό ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, ο οποίος χρειάστηκε ακόμα και να διασωληνωθεί και να δώσει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, βγαίνει νικητής κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στους οικείους του, που αγωνιούσαν και ήταν στο πλευρό του συνεχώς όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε ακόμηΚορονοϊός: Στο «στόχαστρο» της Covid τα παιδιά, με 1 στα 4 κρούσματα - Ξεκινά ο εμβολιασμός στις ηλικίες 5 έως 11 ετών

Ο Βασίλης Λεβέντης, ενδέχεται να λάβει εξιτήριο ακόμα και σήμερα (9/12) ύστερα από 75 μέρες νοσηλείας, οι οποίες τον κατέβαλαν για τα καλά, μιας και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο κ. Λεβέντης φέρεται να έχει χάσει περίπου 20 κιλά. Ωστόσο, τέλος καλό όλα καλά όπως φαίνεται και ο Βασίλης Λεβέντης βγαίνει κερδισμένος από τη μάχη με τον κορονοϊό, την οποία έδινε από τις 25 Σεπτεμβρίου στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με το Open πάντως, ο Βασίλης Λεβέντης είναι φανερά καταβεβλημένος, ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Βασίλης Λεβέντης υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης με τον ίδιο να είναι, πάντως, ευδιάθετος μετά τη μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λεβέντης ήταν ανεμβολίαστος και γι αυτό χτυπήθηκε αδυσώπητα από την covid-19, που παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA