ΠΟΛΙΤΙΚΗ
09/12/2021 13:29

#Captain_Tsipras: Το trend στο Twitter για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε... καπετάνιος

Το δημοσίευμα έκανε αμέσως τον γύρο του Διαδικτύου, με αποτέλεσμα να γίνει το δεύτερο πιο δημοφιλές θέμα συζήτησης στο Twitter. Πολλά ήταν τα χιουμοριστικά σχόλια για τον Τσίπρα σε ρόλο καπετάνιου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
#Captain_Tsipras: Το trend στο Twitter για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε... καπετάνιος
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Νούμερο 2 θέμα στο Twitter έχει γίνει το #Captain_Tsipras, με τους χρήστες να σχολιάζουν το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» που θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να έχει δώσει εξετάσεις και να έχει πάρει άδεια για ταχύπλοο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα ΝΕΑ, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εξετάσεις και έλαβε σχετική άδεια για να αγοράσει φουσκωτό.

Διαβάστε ακόμη: Τσίπρας για Καπουτζίδη: Νόμος του κράτους ο πολιτικός γάμος για όλους στην επόμενη κυβέρνηση

«Οι υποψήφιοι που εξετάζονται στο Λιμεναρχείο Λαυρίου για την απόκτηση διπλώματος ταχυπλόου κατά κανόνα χωρίζονται σε ομάδες των δέκα καθεμία των οποίων, όπως καταλαβαίνω, αντιστοιχεί σε διαφορετικό εξεταστή. Φυσικά ο αριθμός των εκάστοτε υποψηφίων σπανίως είναι τέτοιος ώστε όλες οι ομάδες να είναι των δέκα υποψηφίων. Πάντα περισσεύουν κάποιοι στην τελευταία ομάδα της ημέρας. Σας τα λέω αυτά επειδή χθες στο Λιμεναρχείο Λαυρίου η τελευταία ομάδα εξεταστέων περιελάμβανε τέσσερα άτομα εκ των οποίων το ένα μας είναι γνωστό και λίαν προσφιλές: Αλέξιος Τσίπρας…».

Δεύτερο trend στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας καπετάνιος

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» έκανε αμέσως τον γύρο του Διαδικτύου, με αποτέλεσμα να γίνει το δεύτερο πιο δημοφιλές θέμα συζήτησης στο Twitter. Πολλά ήταν τα χιουμοριστικά σχόλια για τον Αλέξη Τσίπρα σε ρόλο καπετάνιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ TWITTER ΣΥΡΙΖΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ