Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Λεβέντης - έπειτα από 75 μέρες μάχης με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός - πήρε εξιτήριο. Γι' αυτό και ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης, έστειλε μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού μετά το εξιτήριο του πατέρα του. Οπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, αν ο Βασίλης Λεβέντης είχε εμβολιαστεί «δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια». Μάλιστα, επεσήμανε ότι ο λόγος που ο πατέρας του δεν έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ήταν γιατί φοβόταν λόγω των υποκείμενων νοσημάτων.   

Διαβάστε ακόμη: Lockdown από Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου για όσους άνω των 60 δεν έχουν κάνει τρίτη δόση εμβολίου - Τα μέτρα

«Ο πατέρας μου είναι ανυπόμονος να πάει στο σπίτι, είναι καλά, έχει μεγάλη μυοσκελετική αδυναμία. Έχει καταπονηθεί πολύ ο οργανισμός του. Νοητικά είναι πολύ καλά. Το βιώσαμε πολύ δύσκολα όλο αυτό, χωρίς να ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά. Δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί δεν πρόλαβε και είχε φοβίες για τα υποκείμενα νοσήματα που είχε. Αν είχε εμβολιαστεί, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια. Εμφανίστηκε στεφανιαία νόσος στη διάρκεια της νοσηλείας του. Έμεινε 15 μέρες διασωληνωμένος και περίπου 35 μέρες με τραχειοστομία», είπε χαρακτηριστικά.

Στις δηλώσεις του ο Μάριος Γεωργιάδης ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό και είπε πως περιμένει να ανοίξει η πλατφόρμα για να εμβολιάσει και τον γιο του. «Να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό, όσους στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν στη ζωή. Αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι κοντά του, δεν θα ήμουν εδώ να τον πάρω και να τον πάω στο σπιτι. Προτρέπω τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει, αλλά για να μην πεθάνει. Περιμένω να ανοίξει η πλατφόρμα να εμβολιάσω τον γιο μου που είναι 10 ετών», σημείωσε.

Βασίλης Λεβέντης: Η ανακοίνωση για το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Υπενθυμίζεται πως εξιτήριο πήρε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», στο οποίο νοσηλεύτηκε για 75 ημέρες λόγω Covid. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας του είναι ικανοποιητική. 

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α« Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εισήχθη στο νοσοκομείο στις 25 Σεπτεμβρίου και διασωληνώθηκε. Αποσωληνώθηκε δυο μέρες μετά, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε νέα επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά. Στις 15 Νοεμβρίου βρήκε από την εντατική και συνέχισε να νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο. Για την κατάσταση του Βασίλη Λεβέντη, μίλησε και ο διοικητής του «Ευαγγελισμού», Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει καλή επαφή με το περιβάλλον, παρά τη δυσκολία που πέρασε και ζήτησε από τον κόσμο να σπεύσει και να εμβολιαστεί.