Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον χώρο του μόντελινγκ, στις αλλαγές που έχουν γίνει αλλά και στους ανθρώπους με τους οποίους έχει πρόβλημα αναφέρθηκε η Νόνη Δούνια. «Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που είναι προκατειλημμένοι. Με αυτούς που θεωρούν ότι σε ξέρουν, χωρίς να τους έχεις δώσει την ευκαιρία να σε γνωρίσουν, έτσι ώστε να έχουν άποψη για σένα. Εχω πρόβλημα με τους ασυνεπείς ή με εκείνους που δεν είναι ειλικρινείς. Αγαπώ τη συνέπεια, γιατί είμαι και γω συνεπής», είπε η βουλευτής της ΝΔ. 

Διαβάστε ακόμη: Στέργιος Νένες: Ο Νικόλας του Κωνσταντίνου και Ελένης βρίσκεται πίσω από τη Φάρμα του ANT1

Η Νόνη Δούνια είπε στον MEGA για το μόντελινγκ πως «η αγορά πλέον θέλει περισσότερο τα μοντέλα που αναδεικνύουν τα ρούχα» τονίζοντας ότι στην εποχή που η ίδια βρισκόταν στις πασαρέλες ο κόσμος πήγαινε για να δει πρώτα τα μοντέλα και μετά τα ρούχα. «Από τα νέα κορίτσια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ωραίο μοντέλο! Είναι ένα κορίτσι που θα το δεις στον δρόμο και θα πεις “α είναι μοντέλο”», ανέφερε η Νόνη Δούνια. «Ο χώρος της μόδας είναι σκληρός γιατί κρίνεσαι άρα ναι, σίγουρα κάποιες φορές υπήρχαν συμπεριφορές που δεν ήταν αποδεκτές αλλά με τον τρόπο σου βάζεις τον άλλον στην θέση του. Όταν για παράδειγμα σε ένα γύρισα μπορεί κάποιος να σου μιλήσει λίγο περίεργα. Χωρίς σεβασμό. Φυσικά και εγώ το έκανα», τόνισε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA